BEURSWANDEN EN PANELEN

Beurswanden- en panelen

Beurswanden geven de stand van jouw klant een professionele uitstraling in een handomdraai. Ze zijn eenvoudig in gebruik, voorzien van scherpe prints en hebben een uitstekende kwaliteit. We bieden een uitgebreid assortiment van zes soorten beurs- en presentatiewanden aan. Daarnaast kun je ook losse prints bestellen om te variëren in de boodschap.

Je vindt hieronder een overzicht van onze beurswanden:

1. Gebogen of Rechte pop-up wand

Zowel de Gebogen als de Rechte pop-up zijn snel op te zetten door het harmonicasysteem. Bovendien zijn de wanden gemakkelijk te vervoeren in de bijgeleverde trolleytas. Beiden zijn ze verkrijgbaar in twee formaten en binnen 15 minuten op te zetten.

2. Zipper wand

De Zipper wand is een lichtgewicht, snel op te zetten en hij heeft een afneembare textielhoes. Deze hoes gemaakt van stretchdoek is eenvoudig op te vouwen. De Zipper wand is ook gemakkelijk te vervoeren in de handige koffertas en het kost slechts 10 minuten tijd om de wand op te zetten.

3. Re-board® wand

Dit is een ultralichte presentatiewand van recyclebare kartonnen Reboard-sandwichpanelen die binnen enkele minuten staat. Deze wand is verkrijgbaar in twee formaten en wordt rechtop geplaatst met behulp van bijhorende Reboardvoeten. Houd er wel rekening mee dat deze wand uit één stuk bestaat en het materiaal helemaal niet gevouwen kan worden.

4. Aluminium Beursframe

Solide, stoer, industrieel en robuust: dat is het Beursframe van aluminium buizen met een spandoek. Dit frame kan tegen een stootje en is bij windstil weer ook goed buiten te gebruiken. Het systeem zet je in tien minuten op.

Contacteer ons

GSM: +32 499 22 88 88
E-mail: info@007print.be

Kantoor 007 Print

Officenter Hasselt Hendrik van Veldekesingel 150 bus 94 3500 HASSELT
© Copyright 2019