2. gevelbanieren-1_v2

Gevelbanieren

Banieren zijn langwerpige doeken die van boven tot onder opvallen en een stijlvolle uiting van een boodschap of merk zijn. Kies uit de binnenbanier of de gevelbanier.

Vergroot de uitstraling

Banieren zijn een mooie aanvulling op bestaande uitingen.

Binnenbanier in winkels en showrooms…deze wordt enkelzijdig bedrukt en voegt echt iets toe aan de beleving die jij voor jouw klanten wil.

Met de gevelbanier vergroot je de uitstraling van bedrijven ook buitenshuis. In winkelstraten en op industrieterreinen kun je bijna niet om een gevelbanier heen. Door montage op hoogte en de haakse positie is de gevelbanier voor ieder pand een absolute blikvanger en met de dubbelzijdige bedrukking is de boodschap aan beide zijden zichtbaar.

Voor openbare ruimtes dankzij B1-certificering

De diverse doeksoorten zijn brandvertragend en zijn daardoor geschikt voor gebruik in bedrijven en openbare ruimtes zoals beurzen. De doeken voldoen aan de strenge Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.

Verkrijgbaar met verschillende opties

Je hebt voor Banieren de keuze uit verschillende doeksoorten. Binnenbanieren zijn verkrijgbaar in transparante Flag en niet doorschijnende Dekostof. Gevelbanieren worden gemaakt van Banner 610. Binnenbanieren zijn verkrijgbaar in 60, 80 en 100 cm breed en onbeperkte lengte. De Gevelbanieren zijn verkrijgbaar in breedtes van 60 of 80 cm en een maximale hoogte van respectievelijk 2,5 m en 3 m.

Contacteer ons

GSM: +32 499 22 88 88
E-mail: info@007print.be

Kantoor 007 Print

Officenter Hasselt Hendrik van Veldekesingel 150 bus 94 3500 HASSELT
© Copyright 2019