Spandoeken

Reclame waar niemand omheen kan!

Een Spandoek is de voordeligste, snelste en effectiefste manier om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen of een boodschap extra kracht bij te zetten. Daarom behoort het spandoek al jaren tot één van de meest verkochte sign- en communicatiemiddelen. De naam van jouw klant op het pand, het promoten van een nieuwe actie of de aandacht trekken tijdens een beurs of expositie, een Spandoek is een goede manier om op te vallen en doelgericht te adverteren.

Kies de gewenste afwerking op maat

Voor de gewenste afwerking bieden we je een legio aan mogelijkheden: zomen, metalen of conische nikkel ringen, zomen en ringen of een tunnel. Tip: komt het doek op een open plek waar de wind vrij spel heeft? Kies dan altijd voor de optie ‘zomen’ bij het bestellen. Wist je dat het ook mogelijk is om doeken in contour te bestellen? Je zit niet vast aan standaard formaten, maar geeft jouw gewenste maat op.

Maak je Spandoek compleet

Voor elk Spandoek hebben wij bevestigingsmateriaal zoals Spanners en Tiewraps waarmee je jouw doek eenvoudig in een buizenframe monteert. Wij leveren naast rechthoekige frames ook ronde spandoekframes.

Kies het doek dat bij jouw project past

Kies een voordelig PVC-reclamedoek voor events, een blockout voor professionele reclamedoeken met dubbelzijdig bedrukking of een luchtdoorlatend Meshdoek om te bevestigen aan steigers. Of ga voor duurzaam met hét 100% recyclebare, opvouwbare, lichtgewicht polyester ProPES Outdoor of ProPES FR doek. De mogelijkheden die we bieden zijn eindeloos.

1. 100% recyclebaar ProPES Outdoor

ProPES Outdoor is de voordeligste keus op het gebied van doeken.
Dit (span)doek heeft de hoogst mogelijke kleurintensiteit en absorbeert het licht, waardoor het een matte uitstraling heeft. Bovendien is het opvouwbaar, licht en waterafstotend, waardoor vuil water niet blijft plakken en van het doek afrolt.

2. Brandvertragende ProPES FR

ProPES FR is het brandvertragende, lichte en recyclebare polyester doek. We printen het voor je op onze revolutionaire Alpha Textielprinter met waterbasis eco inkten. Bovendien zorgt onze speciale lasersnijtechniek voor een nauwkeurige afwerking in elk gewenst formaat. Daarbij heeft ProPES FR dezelfde voordelen als ProPES Outdoor: het heeft een matte uitstraling en is opvouwbaar en licht.

3. Oersterk Banner 510

Banner 510 is het PVC doek van 510 gr./m². Deze veelzijdige alleskunner kun je de volgende werkdag al in huis hebben. Het frontlit is indoor en outdoor te gebruiken en is voorzien van een B1-brandcertificaat. Daarnaast is het 100% Europese kwaliteit.

4. Luchtdoorlatend Meshdoek

Meshdoek is een PVC doek van 270 gr./m² met een matte open structuur als gaas. Het materiaal heeft een geweven constructie met kleine gaatjes, waardoor het luchtdoorlatend is. Daarnaast is het gewicht van het doek aanzienlijk lager.

5. Dubbelzijdig bedrukt Banner 610

Banner 610 is een PVC doeksoort (610 gr./m²) van een extra hoogwaardige en stevige kwaliteit. Het zeildoek heeft een matte uitstraling en nauwelijks structuur. De binnenkant heeft een zwarte kern wat voorkomt dat jouw prints doorschijnen. Hierdoor is het bij uitstek geschikt om aan twee zijden te bedrukken voor bijvoorbeeld dubbelzijdige Spandoeken. Banner 610 is brandwerend en heeft een B1-certificering. Bovendien kan het ook enkelzijdig geprint worden.

6. Budget banner, de meest voordelige bannersoort

Als prijs voor jou echt belangrijk is, kies dan voor de Budget banner. Deze frontlit banner van 340 gr./m² is een prettig geprijsd alternatief voor andere doeksoorten. Budget banner is een combinatie van polyester en PVC en dit krijgt een hoogwaardige UV-print.

Contacteer ons

GSM: +32 499 22 88 88
E-mail: info@007print.be

Kantoor 007 Print

Officenter Hasselt Hendrik van Veldekesingel 150 bus 94 3500 HASSELT
© Copyright 2019