Spanplafond

Supersnel, strak en effectief

Een 007Print Spanplafond is altijd superstrak om te zien. Ten opzichte van stucen is het veel sneller aan te brengen, en geeft minimale overlast. Verder is het toepassen van verlichting, akoestisch materiaal of functionele apparaten als rookmelders gemakkelijk in te passen. Hierdoor verloopt een project efficiënt en flexibel.

Restylen met lage impact

Voor zowel nieuwe kantoren, als bestaande kantoren is een spanplafond ideaal. Een ruimte van 50m2 is in een dag voorzien van een strak plafond zodat de gebruikers de dag erop al aan de slag kunnen. Verder is elektra makkelijk om te leggen zodat ook de voorbereiding korter is. Het voordeel is dat verlichting, of andere elementen zoals noodgangbordjes, rookmelders, sprinklerinstallaties eenvoudig op ieder gewenste plek kunnen worden gemonteerd.

Veilig & comfortabel

Onze Spanplafonds zijn van brandklasse M1 en dus geschikt voor kantooromgevingen. Daarbij kan in het spanplafond een dempend materiaal worden toegepast, zodat er een aangename akoestiek ontstaat die zorgt voor minder geluid, een betere verstaanbaarheid en een gevoel van rust.

Verlichting

De spanplafonds zijn te voorzien van een geavanceerd LED lichtsysteem waarmee alle kleuren te maken zijn. Via een aangesloten controller kan er op ieder gewenst tijdstip een andere verlichtingsmodus of -kleur worden bepaald. Natuurlijk is het ook mogelijk om armaturen te bevestigen aan het plafond, te werken met hanglampen, of met inbouwspots.

Ontwerp & kleur

Wanneer het plafond niet wit hoeft te zijn, dan kunt u zich met onze plafonds uitleven. Iedere kleur is mogelijk en bovendien kan het oppervlak in zijn geheel worden voorzien van visuals op maat.

Contacteer ons

GSM: +32 499 22 88 88
E-mail: info@007print.be

Kantoor 007 Print

Officenter Hasselt Hendrik van Veldekesingel 150 bus 94 3500 HASSELT
© Copyright 2019