Mbox_1M3SL5n.width-1920

LED - Textielframes

Liever een frame met verlichting erin? Kies dan voor ons LED-geïntegreerd frame waardoor een knappe spaarzame verlichting zorgt voor een haarscherpe print. Omdat de frames op maat worden gemaakt zijn ze voor iedere ruimte geschikt en je kan standaard kiezen uit een zilverkleurig, zwart of wit profiel.

Sterk, sterker, sterkst

Het Textielframe is verkrijgbaar in vier verschillende diktes.

Het voordelige 19 mm profiel is uitsluitend geschikt voor wandframes.

Het 27 mm profiel kan horizontaal en verticaal als wandframe of als plafond frame worden gebruikt. Dit maakt het de meest gekozen optie.

Dan is er nog het solide 44 mm profiel. Deze is dubbelzijdig toepasbaar. Dit frame is zowel vrijstaand of verticaal hangend aan het plafond in te zetten.

Tot slot is er de profieldikte van 55 mm. Dit frame biedt extra stevigheid, heeft een solide look en is zowel staand als hangend toepasbaar.

Bij het frame met LED verlichting heb je een profiel van 55 mm breed. Dit wordt gecombineerd met een dibond achterplaat. Op deze plaat worden de LED strips gemonteerd en deze zorgen voor een perfecte, egale lichtverspreiding.

Een (s)tof object

Bij het textielframe kies je uit vijf soorten doek: Dekostof, Structex, Theater, Decotex en Blackback. Bij het LED-frame heb je keuze uit Samba Backlit. Met lichtbron wordt het doek mooi egaal verlicht en heeft het een mooie scherpe uitstraling.

Contacteer ons

GSM: +32 499 22 88 88
E-mail: info@007print.be

Kantoor 007 Print

Officenter Hasselt Hendrik van Veldekesingel 150 bus 94 3500 HASSELT
© Copyright 2019