vlaggen voor beurs en event

Beachflags

Onze Beachflags staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze blikvangers zet je in tijdens beurzen, winkels, concerten, open dagen of markten. Eenvoudig op te zetten, betaalbaar en geschikt voor indoor- en outdoor gebruik. Bovendien is het mogelijk om jouw ontwerp door te laten lopen in de tunnel, ook wel de pocket genoemd.

Straightflag, Dropflag of Waveflag

Kies uit een van onze drie modellen. De Straightflag is het populaire,langwerpige model. Met de Dropflag heb je een breder oppervlakte om je een dergelijk speciale vorm dat iedere passant een keertje extra omkijkt. Je kunt een Straightflag zowel met Flag als Flag longlife bestellen, de andere varianten zijn alleen met Flag longlife verkrijgbaar. Kies daarnaast uit diverse maatvoeringen.

Flag of Flag longlife: de verschillen

Twijfel je voor jouw Straightflag uit Flag of Flag longlife? We lichten de verschillen graag toe. Het verschil dat meteen opvalt, is dat Flag wordt omgezoomd en Flag longlife niet. Dit is een extra sterke vlaggenstof met een speciale structuur waardoor deze minder snel rafelt. Is een B1- brandcertificering voor jouw project erg belangrijk, kies dan voor Flag. Hierdoor kun je beachflags van dit materiaal ook veilig binnen gebruiken.

Gebruik je de Beachflags buiten, haal ze dan binnen bij windkracht zes of hoger. Zo verleng je de levensduur.

Vul de Beachflag aan met de accessoires die je nodig hebt. De Beachpole kun je optioneel bij bestellen. Met de pole ontvang je een stevige draagtas en dankzij een Standaard met rotator, Grondplug met rotator, Grondpen of Parasolvoet blijft de Beachflag altijd staan. En ken je het kleine broertje in de vorm van een Mini Beachflag al?

Contacteer ons

GSM: +32 499 22 88 88
E-mail: info@007print.be

Kantoor 007 Print

Officenter Hasselt Hendrik van Veldekesingel 150 bus 94 3500 HASSELT
© Copyright 2019